Доставка

Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-3 работни дни ( в зависимост от населеното място, официални празнични и почивни дни), поръчки направени в работен ден петък до 12:00 обикновено се доставят следващ работен ден ( понеделник ), поръчки направени в петък до 12:00 с адрес на доставката офис на Спиди, биха пристигнали в събота ( изключение правят официални празнични почивни дни, тогава може да си получите пратката на следващ работен ден ).

Ако сте поръчали продукт, който не е наличен, ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Спиди. Пратката се изпраща с наложен платеж ( пощенски паричен превод на Спиди ), като стойността на наложения платеж  ( пощенски паричен превод на Спиди ) е сумата от поръчката + цената на доставката определена от куриерската фирма.

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера, дали всички стоки са здрави. Ние винаги застраховаме чупливите предмети и евентуалната им повреда се поема от куриерската фирма и ние ще Ви ги подменим със здрави в най-кратък срок.